Ikke alle bedrifter har en egen IT-avdeling eller IT-ansvarlig. Vi kan imidlertid ​ta hånd om alt for deg​ – på en sikker og effektiv måte. Så slipper du å bekymre deg for noe som helst som har med IT å gjøre.

Vi har en personlig relasjon til alle våre kunder. ​Når du bruker oss skal du vite at du har én kontaktperson som kjenner deg og din bedrift.​ Med dette som fokus kan vi skreddersy den beste løsningen for deg og dine behov.

Som kunde hos oss hjelper vi deg til en enklere, mer problemfri​ ​IT-hverdag.

Dette kan du forvente av oss:

   • Stabilitet​ – Personlig oppfølging
   • Sikker IT-struktur​ – Skreddersydd og helhetlig løsning
   • Ekspertise​ – Topp kvalitet av topp kvalifiserte konsulenter
   • Forutsigbarhet​ – Faste og lave kostnader ved driftsavtaler
   • Trygghet​ – Ved driftskritiske problemer slipper vi alt for å hjelpe deg

Kort sagt er ​dine behov det viktigste for oss​. Om bedriften din er liten eller stor spiller ingen rolle for oss – vi behandler alle likt.

Har du servere kan vi stå for driften av disse, eller så kan vi tilby vår egen skytjeneste (ASP), der serverne står i vårt datasenter.

Vi mener at ​bare det beste er godt nok​ for våre kunder. For å møte disse kvalitetskravene har våre systemkonsulenter lang erfaring i tillegg til anerkjente sertifiseringer fra Microsoft og andre relevante produsenter.

Trenger du en IT-ansvarlig som ordner alt for deg kan vi steppe inn. Vi foretar også enkeltoppdrag på ordinær timebasis, eller vi kan skreddersy en driftsavtale tilpasset din bedrift eller organisasjon.

FÅ EN GRATIS RÅDGIVNINGSTIME

Snakk med oss om dine behov for bedre IT-løsninger. Vi kan hjelpe deg å bli bedre på det du gjør!