Office 365 regnes av mange som en Hosted Exchange-løsning levert rett fra Microsoft. For mange er det også primært det, men det er også mye mer å hente for den som velger rett produkt. En del mindre bedrifter kan i dag faktisk basere seg på Office 365 som fremste, og faktisk også eneste IT-verktøy.

Vi har plukket fram syv av de viktigste grunnen til å vurdere Office 365:

 1. E-post i særklasse
  Den mest åpenbare, men fortsatt viktigste delen av Office 365 vil for mange være e-posten. I de fleste versjonene av Office 365 for bedrifter er Exchange e-post med alle sine fordeler med. Du får en profesjonell e-post med mye lagringsplass, full synkronisering mellom PC-er og dingser og gode samarbeidsmuligheter.Mature woman
 2. Office-pakken på PC og nett
  Det mange ikke tenker på er at det er mulig å abonnere på Office. Tidligere var dette forbeholdt store selskaper med IT-budsjetter og «entreprisebehov». I dag følger Office-pakken med på kjøpet til en brøkdel av prisen til de gamle volumavtalene. Nyeste versjon er alltid tilgjengelig for nedlasting, og som bonus er en ren nettversjon klar til bruk om du ikke sitter ved din egen PC.  Med tilgang til dine og bedriftens filer og dokumenter selvfølgelig.
 3. Lagring i skyen av dine private data
  Selv om det finnes mange mekanismer for å beskytte data også på bruker-PC-er, ser vi stadig eksempler på at både viktige firmadokumenter og private bildesamlinger går tapt på grunn av virus, PC-feil, tap/tyveri eller andre skader. Med Office 365 får hver bruker en enorm privat lagringskapasitet som kan lastes opp i skyen for sikker lagring. Dermed er man ikke lenger avhengig av å holde den enkelte PC levende for å ha tilgang til filene sine.
 4. Felles lagring uten server
  Tidligere har normen vært at hvis man trenger å dele dokumenter på mer permanent basis enn å sende e-post frem og tilbake, så har det skjedd via en server på kontoret. Dropbox har for lengst vist oss at det går an å gjøre uten en server, og det er like enkelt, om ikke bedre, i Office 365. Opprett mappestrukturer og gi tilgang til ulike deler av organisasjonen for enkel og sikker deling av data.
 5. Intranett integrert i løsningen
  Det har blitt spøkt med at småbedriftenes intranett er kaffemaskinen. Men i dagens online-samfunn der ansatte ikke nødvendigvis sitter sammen på kontoret hele dagen er det mange som etterspør en enkel oppslagstavle eller intranett. I Office 365 er muligheten der, hvor man kan integrere kalendere, filer, arbeidsrom og mye annet som gjør alle mer produktive uten å måtte møtes hver dag.
 6. Lynmeldinger for bedriften
  Er det flere enn meg som blir stressa av 100 mail om småting som ligger og fyller opp innboksen hver dag? Som savner MSN Messenger til å gi en rask beskjed eller litt småprat mellom kolleger? Skype for Business, som følger med i noen versjoner av Office 365 er nettopp en enkel teksttjeneste som holder orden på de ansatte og lar deg sende de enkle beskjedene avgårde uten styr og stress.
 7. Sky og fleksibilitet
  Det kanskje viktigste med Office 365 er ikke et av produktene, men summen av dem, og hva de kan gjøre for bedriften. Ved å frigjøre seg fra en gammel kontorserver åpener man opp for nye og smidige måter å jpbbe på samtidig som bedriftens IT-løsning ivaretas både av Microsoft i skyen og en mer lokal partner som legge til rette for den optimale bruken av IT for å nå bedriftens mål.

Få en gratis rådgivningstime

Snakk med oss om dine behov for en smartere måte å bruke Office på. Våre konsulenter kan hjelpe deg med å finne ut hvordan Office 365 kan bidra til å gjøre din bedrift mer konkurransedyktig.