Infolink kan fra vårt driftssenter fjernstyre arbeidsstasjoner med programmet TeamViewer.

Når programmet blir startet opp blir det oppgitt en kode som du må oppgi til oss på telefon. Vi kan da fjernstyre maskinen, og alt vi gjør vil vises på ditt skjermbilde. Når vi er ferdige og programmet blir avsluttet vil vi miste tilgangen, og kan ikke koble oss opp igjen uten en ny kode fra deg. Dette er derfor en helt sikker metode som ikke åpner for uatorisert tilgang. Infolink vil måtte ta betalt for bruk av denne tjenesten for å dekke våre lisenskostnader til programmet og inntil 30 minutters fjernhjelp.

Bruk av denne tjenesten vil bli fakturert med kr. 500,- eks mva pr. påbegynte 30min (hvis ikke annet blir spesifisert når du prater med vår konsulent).

FÅ EN GRATIS RÅDGIVNINGSTIME

Få hjelp med det større bildet av en av våre konsulenter. La oss sammen bygge en trygg og stabil IT-løsning for deg.