Det er de ansatte som er den største ressursen vår hos Infolink. Vi har et team med fantastiske medarbeidere som er engasjerte og kunnskapsrike innen sine fagfelt. Det viktigste vi ser etter hos en medarbeider er sosiale antenner og en ektefølt glede over data og IT. Vi har funnet de beste og vet at dette er folk som elsker å være ute hos kundene og løse problemer og forbedre systemer.

Gunnar Johnsen

Daglig leder
gunnar@infolink.no
90958848

Gunnar etablerte Infolink i 1994 og har bakgrunn fra NKI Datahøgskolen. De siste årene er det salg, administrasjon og ledelse som opptar det meste av tiden hans, og han slipper derfor å sette seg inn i det tekniske. Gunnar har en anelse mer utviklet ordenssans enn snittet, og sørger for at alt i Infolink har sin struktur og orden. På fritiden er Gunnar opptatt av terrengsykling, og var også i mange år trener for barnegruppene i sykkelklubben IF Frøy.

Jørgen Fundingsrud

Teknisk sjef
jorgen@infolink.no
99742086

Jørgen har vært ansatt siden 2005. Som teknisk sjef har han det overordnede tekniske ansvaret i tillegg til å være ute hos våre kunder. Han er også løsningsarkitekt på ASP-plattformen vår. Kajakk og hagebygging er to viktige hobbyer som tar opp mye av tiden i sommerhalvåret. Jørgen har alltid tid til å slå av en prat og diskutere løsninger.

Espen Gjelsvik

Seniorkonsulent
espen@infolink.no
40046464

Espen har vært ansatt siden 2008. I tillegg til å være god på web og nettjenester har han en finger med i utviklingen av ASP-løsningen vår og bransjeløsninger. Som gårdsgutt koser han seg med lange arbeidsdager hver vår og høst.

Christian Malerbakken

Seniorkonsulent
christian@infolink.no
91904198

Christian jobbet i Infolink 2010-2013, og nå igjen fra 2017. Han er vår «problemløser» da han har evne til å finne løsninger på de mest intrikate problemer. Han jobber også med å utvikle skyløsningen (ASP) vår.

Erling H. Hassel

Seniorkonsulent
erling@infolink.no
92222169

Erling startet hos oss som seniorkonsulent i årsskiftet 2017. Han har meget god erfaring med servere og prosjektledelse og er et godt tilskudd med sin kompetanse. Han liker seg godt over og under vann, samt i bakken om vinteren.

Daniel Holter

Systemkonsulent
daniel@infolink.no
46636273

Daniel startet hos oss som systemkonsulent august 2017. Han har bakgrunn som systemkonsulent fra før og trives godt med servere og skyløsninger. Han er glad i vintersport og sysler alltid med ny teknologi på privaten.

Adrian Kjellquist

Tekniker
adrian@infolink.no
47851066

Adrian gikk IKT Servicefag og var utplassert hos i skoleåret 2013/2014, og vi inngikk lærlingkontrakt med han i 2014. I august 2016 tok Adrian fagprøven med glans (Bestått meget godt), og etter dette har Adrian blitt ansatt som tekniker i Infolink.

Mads Jehansbakken

Tekniker
mads@infolink.no
47313395

Mads startet hos oss i februar 2018 som IT-tekniker. Han har gått IKT-servicefag og tok fagbrev etter læretid i kommunal sektor. Han er glad i ny teknologi og klassiske biler

William Ljunggren

Lærling
william@infolink.no
93632405

William har også gått IKT Servicefag og var utplassert hos oss en dag i uken i skoleåret 2015/2016, og vi var så fornøyd med han at vi inngikk lærlingkontrakt med han i 2016. William er lærevillig og flink til å ta til seg ny kunnskap.

FÅ EN GRATIS RÅDGIVNINGSTIME

Få hjelp av en av våre dyktige konsulenter med å utnytte ditt IT-system bedre. Sammen kan vi lage trygge, effektive og stabile løsninger som hjelper deg nå dine mål.